-
Kabuklu Fındık
Ürün Bilgisi: İç fındığın sert dış kabuğu ile birlikte olan şeklidir.
Boyutları: 17+, 18+, 19+ mm
Ambalaj Bilgisi: 25/50/80 Kg Jüt çuvallarda.
Kullanım Alanı: Sade ve kavrulmuş şekilde çerezlik olarak tüketilir.
Fonksiyonu: Daha uzun raf ömrü sağlar. -
Naturel İç Fındık
Ürün Bilgisi: Sert dış kabuğundan ayrılmış zarlı iç fındık şeklidir.
Boyutları: 10-11, 11-13, 12-13, 13-15, 14-16 mm
Ambalaj Bilgisi: 25/50/80 Kg Jüt çuval, 25/40 Kg Kraft torba, 5/10/20/ 25 Kg Plastik Vakum poşet, 500/800/1000kg Büyük çuvallarda.
Kullanım Alanı: Çerezlik olarak ve pastacılıkta kullanılır.
Fonksiyonu: Fındık aroması, yiyecek ve şekerlemede garnitür olarak kullanılır. -
Kavrulmuş İç Fındık
Ürün Bilgisi: Naturel iç fındığın ısıtılmış ve kavrulmuş, üzerındeki zarın %5, rutubetin %0.8-2 olduğu iç fındık şeklidir.
Boyutları: 10-11, 11-13, 12-13, 13-15, 14-16 mm
Ambalaj Bilgisi: 25/50 Kg Naylon çuval, 25/40 Kg Kraft Torba, 5/10/20/25 Kg Plastik Vakum Poşet, 2 Kg Naylon Torba.
Kullanım Alanı: Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, lokum, pastacılık ve çikolata ürünlerinde kullanılır.
Fonksiyonu: Fındık aroması, yiyecek ve şekerlemede garnitür olarak ve kıtırlık ve yağ oranından dolayı her türlü çikolata kaplamasında kullanılır. -
Beyazlatılmış İç Fındık
Ürün Bilgisi: Naturel iç fındığın ısıtılmış, üzerındeki zarın %5, rutubetin %3-5 olduğu iç fındık şeklidir.
Boyutları: 10-11, 11-13, 12-13, 13-15 mm
Ambalaj Bilgisi: 50 Kg Naylon Çuval, 25/40 Kraft Torba, 5/10/20/25 Kg Plastik Vakum Poşet, 2 Kg Naylon Torba.
Kullanım Alanı: Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolata ürünlerinde kullanılır.
Fonksiyonu: Fındık aroması, yiyecek ve şekerlemede garnitür olarak kullanılır. -
Fındık Püresi
Ürün Bilgisi: Kavrulmuş iç fındığın ezilip püre haline getirilmesi ile elde edilir. Koyu, orta ve açık olmak üzere üç çeşidi vardır.
Boyutları: 20-80 µ
Ambalaj Bilgisi: 30/60/200/220 Kg gıdaya uygun Plastik variller,20/50/ 200 Kg Metal variller,1000/22000 Kg Tankerlerde.
Kullanım Alanı: Pastacılıkta, çikolata, bisküvi, dondurma ve gofretlerde (waffle) kullanılır.
Fonksiyonu: Tat ve aroma katarken, protein ve gıda zenginliğini de artırır. Çikolatanın ağızda erimesine yardımcı olur, karbonhidratların yerini almaktadır. -
320g Kavanoz Fındık Ezmesi
Ürün Bilgisi: Trans Yağ, Gluten, Renklendirici ve Koruyucu İçermez. Doğal şeker pancarı kullanılmıştır.
Ağırlık: 320g
Ambalaj Bilgisi: Cam Kavanoz
Kullanım Alanı: Kahvaltı vb.
İçindekiler: Fındık (%70), Şeker (%30), Aroma Verici (vanilin). -
Beyazlatılmış Pirinç Fındık
Ürün Bilgisi: Beyazlatılmış iç fındığın küçük parçalara kıyılmış, zar oranının %5-30 ve rutubetin %3-5 arası olduğu fındık şeklidir.
Boyutları: 1-3, 2-4, 3-5, 4-6 mm
Ambalaj Bilgisi: 50 Kg Naylon Çuval, 25/40 Kraft Torba, 5/10/20 Kg Plastik Vakum Poşet, 2 Kg Naylon Torba. 5/10 KG Karton Kutu.
Kullanım Alanı: Pastacılık ve çikolata ürünlerinde kullanılır.
Fonksiyonu: Kıtır yapısı sayesinde ürünlerin üzerinde tadı ve kıvamı artırmak amacıyla kullanılır. -
Beyazlatılmış Fındık Unu
Ürün Bilgisi: Beyazlatılmış iç fındığın öğütülmüş, zarsız ve rutubetin %3-5 arası olduğu fındık şeklidir.
Boyutları: 0-1.5, 0-2, 0-3 mm
Ambalaj Bilgisi: 50 Kg Naylon Çuval, 25/40 Kraft Torba, 5/10/20 Kg Plastik Vakum Poşet, 2 Kg Naylon Torba. 5/10 KG Karton Kutu.
Kullanım Alanı: Pastacılıkta, bisküvi ve dondurma ürünlerinde kullanılır.
Fonksiyonu: Un yerine fındık aroması verecek şekilde kullanılır. -
Dilimlenmiş File Fındık
Ürün Bilgisi: Beyazlatılmış iç fındığın dilinmiş, zarlı ve rutubetin %4-6 arası olduğu fındık şeklidir.
Boyutları: 0.7-1, 0.8-1.2, 1-1.2, 1-1.5 mm
Ambalaj Bilgisi: 5/10 Kg Naylon torbalı karton kutularda, 2 Kg Naylon Torba.
Kullanım Alanı: Pastacılıkta kullanılır.
Fonksiyonu: Fındık aroması ve görüntüsü vermek, kıtır yapısıyla çeşit vermek amacıyla kullanılır.