Üretimlerimizi, yenilenmiş teknoloji yöntemleri kullanarak en güvenilir şekilde yapar. Deneyimli, uzman personel ve modern ekipmanlar ile donatılan Gire Fındık A.Ş Kalite Kontrol laboratuvarı’nda fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve toksik madde analizleri gerçekleştirilir.
Hammadde alımından son ürün sevkiyatına kadar olan üretimin her aşamasında gerçekleştirilen bu analizler ve uygulanan kalite kontrol kriterleri sayesinde Gire Fındık A.Ş kalite ve güvenilirliğinin devamlılığı sağlanır.
Gire Fındık A.Ş tesislerinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemine, ISO 22000: HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistemine göre belirlenmiş olan kalite kontrol kriterleri titizlikle uygulanır. Kritik kontrol noktalarında önlemler arttırılır.